Tuotteet hakusanalla osta munavalkoisia (7)

Pakastettu Luomu Valkokaali IQF

Pakastettu Luomu Valkokaali IQF

Luomu valkokaali, latinankieliseltä nimeltään Brassica Oleracea, Brassicaceae-perheeseen kuuluva kaali, on kaali, jolla on sileä pää ja lehdet. Sadonkorjuun jälkeen luomu valkokaali pestään, leikataan ja sitten pakastetaan IQF-menetelmällä. Luomu valkokaali: 100% Energia yhteensä: 26 Kcal 110 kJ Ravintokuitu: 2,3 g Proteiinit: 0,9 g Suola: 0,02 g
Pakastettu pastöroitu munanvalkuainen

Pakastettu pastöroitu munanvalkuainen

Vastaava 33 munanvalkuaista per kg. Leivontamunanvalkuaista käytetään marenkien, makaronien, moussejen, leivonnaisten valmistuksessa... Tuote, joka on valmistettu Ranskassa munituista munista. Pullo 1 kg tai 5 kg.
Hasselpähkinäkahvi 169 - VALKOISET

Hasselpähkinäkahvi 169 - VALKOISET

Hasselpähkinäkahvi 169 - VALKOISET
Täysmaito - makeutettu

Täysmaito - makeutettu

60 g:n mini putkilo herkkuja. Saatavilla myös 12 mini putkilon laatikossa. Ja mitä siinä on? Täysmaito, sokeri, luonnollinen vanilja-aromi. Allergiat tarkastelussa Maito. Säilyttäminen on helppoa Makeutettu kondensoitu maito putkessa säilyy 1 vuoden ennen avaamista ja 3 viikkoa jääkaapissa avaamisen jälkeen. Putki ja korkki: heitetään kotitalousjätteiden mukana.
Tuore pastöroitu leipurin munanvalkuainen

Tuore pastöroitu leipurin munanvalkuainen

Tuote, joka on valmistettu tuoreista munista paremman työstettävyyden saavuttamiseksi, kaikki selkeässä, pakattavassa ja kierrätettävässä pullossa. Vastaava määrä 33 munanvalkuaista per kg. Leivontamunavalkuaisia käytetään marengeissa, macaroneissa, mousseissa, leivonnaisissa ja muissa. Valmistettu Ranskassa munituista munista. Pullo 1 kg, 2 kg tai 5 kg
Pehmeä keitetty muna

Pehmeä keitetty muna

Pehmeäkeitetty muna, aito! Hienosti esileikattu muna, helppo nauttia, juokseva ja kermaisa keltuainen. Munat Ranskasta Pakkaus: 30 munan laatikot
Pakastettu makeutettu pastöroitu munankeltuainen

Pakastettu makeutettu pastöroitu munankeltuainen

Vastaava määrä kuin 66 munankeltuaista per kg. Pastöroidut munankeltuaiset käytetään kermojen, kuorrutteiden, quichejen, leivonnaisten ja muiden valmistamiseen. Valmistettu Ranskassa munituista munista.